Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Aparat multifunctional Body-Solid G2B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

10669 lei Lei
Cod produs
G2B
Out Of stock
Descriere
Body-Solid de 30 de ani este producatorul numarul 1 in America al aparatelor fitness pentru domiciliu!

Sistem brevetat cu manere pentru impingere, care urmareste miscarea naturala a corpului, inlocuind exercitiile de impingere cu greutati libere, oferind un rezultat cu 25% mai mare la nivel muscular.

Aparatul fitness combinat Body-Solid G2B contine un aparat separat pentru solduri, care poate antrena din diverse pozitii muschii soldurilor, ai pulpelor si cei fesieri.

Utilizarea aparatului Body-Solid G2B este usoara, necesita un spatiu redus si nu este necesara modificare pozitiei cablurilor in timpul antrenamentului.

Partea de dezvoltare a muschilor picioarelor contine un sistem de scripeti si un punct pentru incheieturi proiectate biomecanic si perfect functionale. Aparatele prevazute cu bureti contin un sprijin pentru partea inferioara a spatelui, pentru a-l proteja de suprasolicitare. De asemenea contine role perfect functionale la aparatele de indoire a picioarelor, la cele de intindere, precum la modulele de formare a spatelui si a zonei fesiere. In cadrul exercitiilor cu greutati mari, stabilitatea corpului este asigurata de benzile pentru glezne si pentru incheieturile mainilor. Structura din cadru masiv de otel a aparatului fitness Body-Solid G2B asigura forta si durabilitate.

Cablurile din sarma, invelite in nailo si utilizate in industria militara, pot sustine sarcina de 1000 kg si sunt extrem de usor de intretinut. Scripetii cu diametru de 11,43 cm sunt lipsiti de frecare, fabricati cu fibra de sticla si nailon, prevazuti cu rulmenti cu bile din otel, astfel durata de viata a cablurilor se prelungeste si poate oferi miscare lina pe termen lung.

Aparatul fitness Body-Solid G2B ofera o gama variata a modulelor anexe, astfel sala fitness de la domiciliu poate fi creata conform necesitatilor dvs.

LA CERERE SE POATE OFERI MONTAJ !
Trimite mesaj
Din Gura in Gura