Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Aparat vibromasaj inSPORTline Charles

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2489 lei
Brand
18538IN
Descriere
Platforma cu vibratii VibroGym inSPORTline Charles este un aparat modern si eficient ce va ajuta la modelarea corpului, imbunatateste mobilitatea articulara, relaxeaza, va scapa de stres si imbunatateste functia cardiovasculara.

Bazat pe o tehnologie avansata cu vibratii, aparatul VibroGym inSPORTline Charles transfera vibratiile la musculatura, cauzand contractarea reflexiva si facand astfel exercitiul mai eficient. In plus, acest aparat are frecventa de amplitudine si vibratii care poate fi vazuta in echipamentele profesionale, facandu-l una dintre cele mai bune din categoria sa.

Exerctiile cu platforma vibromasaj VibroGym inSPORTline Charles nu va ocupa mult timp, tot ce trebuie sa faceti este sa va exersati timp de 5 minute cu genunchii usor indoiti. Veti vedea imediat rezultatele. Acest echipament va ajuta sa exersati intregul corp prin diverse exercitii simple. In plus, puteti exersa bratele si spatele folosind cele doua benzi de rezistenta atasate in partea inferioara a aparatului. Potrivit pentru uzul zilnic, Platforma de Vibromasaj VibroGym inSPORTline Charles ofera un antrenament eficient si sigur.

LA CERERE SE POATE OFERI MONTAJ !
Trimite mesaj
Din Gura in Gura