Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Binoclu Celestron UpClose G2 20X50 Porro

0 stars: 0.00 din 0 pareri

359 lei Lei
Cod produs
20x50 Porro
Out Of stock
Descriere
Binoclu Celestron UpClose G2 20X50 Porro. Seria de binocluri Upclose G2 de la Celestron inlocuieste vechea serie UpClose si a fost proiectata pentru utilizare generala: observatii in natura, pana la vanatoare, evenimente sportive, drumetii in aer liber, concerte etc. Seria de binocluri Upclose G2 cuprinde modele cu prisme roof si porro. Modelele cu prisme roof sunt compacte, suficient de mici incat sa incapa in orice buzunar, geanta mica, rucsac sau bordul autoturismelor. Modelele cu prisme porro sunt binocluri robuste, de marime normala cu puteri de marire fixe sau zoom. Butonul mare de focalizare face ca focalizarea sa se realizeze fin si precis, iar posibilitatea reglajului dioptriei la ocularul drept permite reglajul fin conform cerintelor ochilor fiecarui utilizator.

Binoclurile Upclose G2 au un corp solid de aluminiu, acoperit cu cauciuc ce asigura o priza buna in mana si confort in utilizare. Prismele binoclurilor sunt realizate din sticla optica BK7 de inalta calitate pentru a oferi imagini luminoase, clare si detaliate. Optica este acoperita antireflex. Toate modelele sunt rezistente la apa. Fiecare binoclu este livrat cu o geanta pentru protectie si transport din nylon. Binoclurile Upclose G2 sunt alegerea ideala pentru un binoclu de inalta calitate la un pret mic ce va va oferi multi ani de satisfactii in utilizare.

Fata de binoclurile din vechea serie, binoclurile UpClose G2 beneficiaza de optica multi-coated, rezultand imagini mai luminoase si mai clare, cu un contrast ridicat.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura