Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Trotineta adulti Razor A5 Lux

0 stars: 0.00 din 0 pareri

399 lei Lei
Cod produs
01RZ13073001
Out Of stock
Descriere
Trotineta pliabila, cu ghidon cu inaltimea ajustabila, ideala pentru toti cei care au minim 8 ani, sub 100 de kg si o inaltime de maxim 1,85 m.

Cel mai iubit brand de trotinete de peste ocean, in varianta pentru adulti. Rezistenta, usoara, ocupa foarte putin spatiu si face orice drum placut. Chiar si cel catre birou. A5 Lux intra sub birou, sub bancheta din spate, sub scaunul din cafeneaua preferata si chiar si in locul stramt dintre cuier si perete. Nu o sa mai ai niciodata grija unui loc de parcare si nici macar a antifurtului.

RAZOR garanteaza un nivel inalt de calitate si rezistenta a produselor sale. Cumparand produsele Razor prin intermediul Sportist beneficiati de o garantie pe o perioada 1 an si de suport pentru intretinerea acestora pe toata perioada folosirii lor.

Avand in prim-plan utilizatorul si experienta acestuia, Razor isi propune sa ofere senzatii iesite din comun, combinand inovatie, materiale de calitate si tehnologie de ultima generatie.

Fondata in 2000, Razor a devenit in scurt timp foarte populara in SUA prin introducerea legendarei trotinete "Model A". Astazi, Razor inspira si incita riderii din intreaga lume cu o gama completa de produse. Calitatea acestora este confirmata de numeroasele premii obtinute, printre care prestigioasele "Toy of the Year" (castigator in 2000 si 2014, finalist in 2002, 2003, 2010).
Trimite mesaj
Din Gura in Gura