Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Luneta terestra Celestron Regal M2 65 ED

0 stars: 0.00 din 0 pareri

3949 lei Lei
Cod produs
M2 65 ED
Out Of stock
Descriere
Seria de lunete Regal M2 continua seria Regal, ducand ideea de performanta optica la un nou nivel. Fie ca este zi sau noapte, lunetele Regal M2 sunt optimizatre pentru a oferi cele mai clare imagini posibile. Veti indragi aceste lunete atunci cand veti urmari pasari sau veti observa natura, atunci cand sunteti interesati de obiecte aflate la mare distanta sau in cazul observatiilor astronomice.

Lunetele Regal M2 au caracteristici (cum ar fi sticla cu dispersie cromatica scazuta - ED) care in mod normal se intalnesc doar la lunete terestre aflate in gamele superioare de pret. Lunetele beneficiaza de un corp solid si usor, fabricat din aliaj de magneziu, ce le confera o greutate cu 14% mai mica decat cea a lunetelor din seria Regal. Lunetele M2 includ si un sistem de focus imbunatatit - cu mecanism dual, care va permite sa aduceti obiectele in focus de doua ori mai rapid.

Lunetele Regal M2 Celestron sunt complet protejate la apa, si in plus sunt umplute cu azot pentru a impiedica aparitia condensului.

Luntele au culoarea verde si se livreaza impreuna cu o geanta de transport pentru a le putea transporta comod cu dumneavoastra, oriunde ati fi.

Daca sunteti interesati de fotografie, Regal M2 este alegerea perfecta. Ii puteti atasa camera dumneavoastra cu ajutorul unui inel T si cu ajutorul adaptorului T inclus.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura