Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Aparat de vaslit profesional WaterRower Natural S4

0 stars: 0.00 din 0 pareri

8600 lei Lei
Cod produs
Natural S4
Out Of stock
Descriere
Aparat de vaslit profesional WaterRower Natural S4 este un aparat de canotaj, lucrat manual, din lemn de frasin. Frasinul, la fel ca restul tipurilor de lemn folosite in constructia acestor aparate, este un lemn de esenta tare si calitate superioara prin longevitate incredibila, durabilitate si stabilitate dimensionala.

Fiecare aparat de canotaj este finisat manual prin aplicarea uleiului danez care confera un luciu profund si caldura lemnului. Lemnul este ales datorita proprietatilor sale de inginerie, cea mai importanta dintre acestea fiind capacitatea de a absorbi sunetele si vibratiile, consolidand functionarea silentioasa si fara probleme a rower-ului.

Aparatul de vaslit WaterRower Natural S4 este recomandat salilor de fitness cu trafic mediu. Dispune de doua sine de aluminiu care ofera stabilitate si functioneaza usor. Aparatul produce un zgomot silentios si relaxant chiar si atunci cand vine vorba despe un antrenament extrem de intens. Pedalele bine pozitionate, manerul ergonomic si scaunul confortabil creeaza o experienta de vaslit deosebita. Este usor de folosit datorita butoanelor din jurul monitorului. Posibilitatile de accidentare sunt minime deoarece impactul asupra incheieturilor este redus.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura