Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Aparat bicepsi si tricepsi Body-Solid GCBT380

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2889 lei Lei
Cod produs
GCBT380
Out Of stock
Descriere
Antreneaza in sistem cu greutati libere muschii antebratului. Are o forma precisa din punct de vedere anatomic, care ajuta la efectuarea corecta a exercitiilor. Comoditatea este asigurata de perinele de calitate. Prin modificarea pozitiei sezutului, banca poate fi personalizata, adaptandu-se caracteristicilor corporale.

Muschii antebratului (biceps, triceps) nu au fost antrenati pana acum cu mai mare usurinta. Trebuie doar sa pozitionati discurile de greutate adecvate dumneavoastra (nu sunt incluse la achizitionare, se vor achizitiona separat!), setati pozitia cea mai comoda a inaltimii sezutului, apucati manerul antiderapant in forma de V si incepeti antrenamentul! Pentru un efect gradual si un confort deosebit, manerul inchide un unghi de 30 grade cu cadrul de sustinere al spatarului. Rezultatul va aparea imediat, iar confortul si siguranta garantate de producator nu vor intarzia sa apara.

Cadrul masiv al aparatului pentru hiper indoire precum suportul lat al acestuia impiedica balansarea in timpul exercitiilor. Aparatul de indoire poate fi utilizat atat la domiciliu cat si in salile de fitness. Aparatul nu include adaptorul pentru discurile de greutate, discurile si elementul de strangere, din imagine.

LA CERERE SE POATE OFERI MONTAJ !
Trimite mesaj
Din Gura in Gura