Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Aparat extensii picioare Body Solid CLE500

0 stars: 0.00 din 0 pareri

4139 lei Lei
Cod produs
2737IN
Out Of stock
Descriere
Aparatul extensii picioare Body Solid CLE500 face parte din seria de aparate Hydraulic Line, aceste aparate oferind un antrenament special si complet. Aparatul este conceput ca sa intareasca musculatura piciorului in cel mai eficient mod si fara sa streseze articulatiile. Toata gama de aparate Hydraulic Line functiuneaza pe baza hidraulicii cu ajutorul unor amortizoare pe ulei, care asigura rezistenta stabila pe tot parcursul exercitiului.

Aparatul Extensii Picioare este conceput pentru intarirea musculaturii picioarelor. Constructia solida si robusta asigura stabilitatea in timpul exercitiului, scaunul cu captuseala moale asigura confortul utilizatorului. Scaunul are un spatar ajustabil si manere pentru mani, care ajuta la mentineare stabilitatii corpului pe parcursul exercitiilor.

Rezistenta este asigurata de amortizoare hidraulice, astfel nu mai este nevoie de greutati. Toate componentele care intra in contact cu corpul utilizatorului au captuseala de calitate. Acest aparat este potrivit pentru exercitii de recuperare si pentru exercitii zilnice.

LA CERERE SE POATE OFERII MONTAJ !
Trimite mesaj
Din Gura in Gura