Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Aparat multifunctional Body-Solid Fusion 600

0 stars: 0.00 din 0 pareri

17499 lei Lei
Cod produs
Fusion 600
Out Of stock
Descriere
Cu aparatul Body-Solid Fusion 600 un utilizator, indiferent de conditia sa fizica, poate sa isi dezvolte corpul, cu ajutorul exercitiilor de impingere, tractiune si de tragere pana la nivelul barbiei.

Aparatul fitness Body-Solid Fusion 600 este caracterizat de forma, functiune si proiectare. Realizati un antrenament de valoare maxima dupa asamblarea aparatului Body-Solid Fusion 600, care a fost proiectat conform necesitatilor dvs. Cu ajutorul bratelor de impingere moderne Bi-Angular Press Arm, a aparatului de picioare in pozitie sezuta, a modulului de tip canotaj si a manerelor de forta eficiente, se poate efectua un antrenament in conditii de siguranta. Multumita formei si esteticii perfecte, Body Solid se poate mandri cu aparatul fitness Fusion 600. Proiectati-va propria sala fitness avand in vedere spatiul disponibil si necesitatile personale, asezand in sistem aparatele alese, pentru ca acestea sa serveasca perfect scopului antrenarii. Nu aveti apoi altceva de facut decat sa va antrenati la domiciliu in timpul pe care il aveti la dispozitie.

Body-Solid Fusion 600 detine un sistem brevetat cu manere pentru impingere, care urmareste miscarea naturala a corpului, inlocuind exercitiile de impingere cu greutati libere, oferind un rezultat cu 25% mai mare la nivel muscular. Puteti efectua exercitii de picioare in conditii de comoditate. Fiecare parte a Fusion 600 a fost proiectata astfel incat o anumita grupa musculara sa se antreneze in mod perfect. Aparatul fitness compus conform propriilor nevoi, asigura efectuarea a mai mult de 60 exercitii, de ex.: impingeri din pozitie culcata, impingeri din umeri, impingeri negative, tractiune spate, intindere pulpe, exercitii pentru biceps si triceps, canotaj pe scripeti, etc.

Aparatul fitness Body-Solid Fusion 600 detine un sistem simplu cu placi de greutate, care deserveste perfect toate tipurile de antrenamente. Antrenamentele sunt multilaterale, si pot indeplini diverse scopuri. Dupa asamblarea Body-Solid Fusion 600, care poate cuprinde un aparat pentru spate, un aparat de tip canotaj din pozitie sezuta, element de indoire si intindere pulpe, sau aparatele si accesoriile alese de dvs., puteti obtine un aparat combinat care este adecvat antrenarii muschilor partii superioare si inferioare a corpului, multumita preciziei biomecanice.

LA CERERE SE POATE OFERI MONTAJ !
Trimite mesaj
Din Gura in Gura