Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Aparat multifunctional Power Rack Body-Solid GPR370

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2769 lei Lei
Cod produs
GPR370
Out Of stock
Descriere
Genuflexiunile sunt exercitii foarte importante pentru dezvoltarea musculaturii corporale. Pe cadru se pot aseza discurile de greutate, iar pozitia barei incarcate cu greutate poate determina pozitia de incepere a exercitiului. Pinii laterali dau posibilitatea de a lasa jos/a pozitiona bara in caz de suprasolicitare, ceea ce confera o siguranta maxima. Prin utilizarea bancii universale si prin exercitiile de impingere in diferite unghiuri de inclinare, se pot antrena muschii pectorali si cei ai umerilor.

Cadru Genuflexiuni Body-Solid (GPR370): Specialistii in domeniul fitness, antrenorii si chiar si antrenorii personali sunt de acord ca pentru a mari nivelul de forta, este necesara utilizarea unor greutati libere. Antrenamentele de nivel de forta sunt cele mai eficiente atunci cand utilizatorul are curajul de a folosi greutati adecvat de mari in timpul antrenamentului. Aceasta utilizare a Body-Solid este extrem de adecvata pentru a da randament maxim in cadrul antrenamentului! Utilizarea proiectata pentru salile de antrenament nu impune limite in cadrul antrenamentelor, ofera doar eficienta!

Cadrul de presiune Body-Solid este masiv si reda prin structura sa stabilitate, iar unghiul de inclinare de 7" reda naturaletea ridicarilor cu greutati libere. Pe aparatul de antrenament se pot efectua exercitii de genuflexiuni, ridicari cu picioarele intinse, intarirea gambelor, canotaj vertical si multe alte exercitii de intarire. In vederea extinderii antrenamentului, utilizati orice tip de banca proiectata pentru efectuarea exercitiilor cu greutati libere (banca universala Body-Solid - sau negativa: GFID71 sau GFID31), astfel puteti efectua presiuni din pozitie culcata, presiuni in unghi de inclinare pozitiv si negativ, precum presiuni efectuate din umeri. Scopul trebuie sa fie marirea mesei musculare, dezvoltarea nivelului de forta si formarea corporala.

LA CERERE SE POATE OFERI MONTAJ !
Trimite mesaj
Din Gura in Gura