Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Presa picioare Body-Solid GLPH 1100

0 stars: 0.00 din 0 pareri

8049 lei Lei
Cod produs
GLPH1100
Out Of stock
Descriere
Trei antrenamente pentru picioare intr-un singur aparat! Niciodata nu a fost mai simpla cresterea masei musculare a picioarelor (muschii pulpelor si fesieri)! Trebuie doar sa pozitionati discurile de greutate adecvate dvs. (acestea nu vin impreuna cu aparatul, se vor achizitiona separat), setati pozitia presei pentru impingere, apucati manerele antiderapante de pe lateralele scaunelor, si puteti incepe antrenamentul! Rezultatul va aparea repede, de asemenea producatorul garanteaza comoditate si siguranta!

Impingere cu picioarele: setati pozitia comoda a presei de impingere, (se recomanda setarea in unghi de 90), apoi pozitionati discurile de greutate adecvate pe aparat! Indoiti barele laterale de siguranta si incepeti antrenamentul!

Fese: setati pozitia comoda a presei de impingere, (se recomanda setarea in unghi de 90), apoi pozitionati discurile de greutate adecvate pe aparat! Indoiti barele laterale de siguranta si incepeti antrenamentul!

Genuflexiuni Hack: Inclinati de tot talpa de impingere, aceasta transformandu-se intr-un suport de picioare comod si antiderapant. Pozitionati discurile de greutate adecvate pe aparat! Indoiti barele laterale de siguranta. Aveti totul pregatit pentru un antrenament comod si eficient!

Structura cadrului si suportul lat impiedica miscarea in timpul efectuarii exercitiilor. Acest aparat este utilizabil in orice sala de fitness, club sau spatiu comun. Pentru depozitarea in siguranta a discurilor de greutate, aparatul vine dotat cu doua bare de sustinere. Aparatul nu include adaptorul pentru discurile de greutate, discurile si elementul de strangere, din imagine.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura