Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Aparat extensii picioare Body Solid GCEC340

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2759 lei Lei
Cod produs
GCEC340
Out Of stock
Descriere
Intarirea muschilor pulpelor (spate si fata), precum formarea lor, nu a fost niciodata mai simpla. Trebuie doar sa plasati discurile de greutate ideale (nu vin impreuna cu aparatul, se vor achizitiona separat), reglati perinele de genunchi si de spate in pozitie comoda, apucati manerele antiderapante de pe lateralul aparatului si incepeti antrenamentul!

Intindere pulpe: Indepartati de pe aparat perina pentru genunchi si asezati-o in orificiul din spatele spatarului. Scoateti manerul de fixare din cadru si impingeti in fata bara de sustinere a discurilor, apoi reasezati manerul in cadru! Lasati in jos manerul perinelor de picioare si incepeti antrenamentul!

Indoire pulpe: La inceputul exercitiului bara de sustinere a greutatii trebuie sa fie in spatele manerului de fixare. Setati pozitia perinei de genunchi asa cum va este comod, specificati sistemul de miscare al exercitiului, apoi asezati calcaiele pe rola de burete! Incepeti antrenamentul!

In vederea unei eficiente mai sporite, sistemul de miscare a exercitiilor este usor de solutionat. Rezultatul va aparea rapid, iar confortul si siguranta asigurata de producator nu vor intarzia sa apara.

Cadrul masiv al aparatului si suportul lat impiedica miscarea in timpul antrenamentului. Este ideal pentru antrenamentul la domiciliu si in salile fitness. Aparatul nu vine insotit de adaptorul pentru discuri din imagine (OAS14), de greutati si de elementul de strangere.

LA CERERE SE POATE OFERI MONTAJ !
Trimite mesaj
Din Gura in Gura